Kjernlis Renholdsvikarer - din renholdsbedrift i Elverum

Vi gir mer kvalitetstid i hverdagen!

Det er lite fristende å dra hjem etter en slitsom dag på jobb og vite at arbeidsdagen ikke er ferdig fordi husarbeidet kaller. Med en fast rengjøringsavtale med Kjernlis Renholdsvikarer blir det en glede å komme hjem etter endt arbeidsdag. Vi jager alle hybelkaniner på dør, og lar deg bli møtt av et skinnende rent hjem!

Kjernlis Renholdsvikarer er en renholdsbedrift som tar oppdrag i hele Elverum og omegn, og vi kan tilby fleksible avtaler til priser som er til bry for konkurrentene våre! Kontakt oss i dag og få et uforpliktende prisoverslag!

Storrengjøring

Selv om det ikke slurves med det daglige husarbeidet, trenger ethvert hjem storrengjøring et par ganger i året. Det er noe de færreste ser fram til, fordi det er tidkrevende og anstrengende. Hvorfor ikke overlate storrengjøringen til en seriøs renholdsbedrift?

Jo bedre utstyr, desto bedre resultat -  Kjernlis Renholdsvikarer har riktig utstyr og benytter teknikker som gjør at vi vasker der andre kommer til kort. Gi hjemmet ditt et løft, og la oss ta storrengjøringen!

Flyttevask

Skal du flytte og gruer deg til flyttevasken? Kjernlis Renholdsvikarer har god erfaring i flyttevask, både for private og bedrifter i Elverum og omegn. Vi sørger for at kjøkken, bad, lufteventiler, skuffer, skap, vegger, tak og gulv er skinnende rene, slik at du kan konsentere deg om andre ting i flytteprosessen.