Kjernlis Renholdsvikarer - Profesjonell renholdsbedrift i Elverum

Vi gir bedrifter og private hjem bedre inneklima! 

Kjernlis Renholdsvikarer har som visjon å være en ledende renholdsbedrift på markedet i Elverum. Målet vårt er å alltid gjøre kunden fornøyd, noe vi oppnår gang på gang. Flere bedrifter lar oss ta hånd om rengjøringen. Med solid erfaring i bransjen, håndplukkede medarbeidere, godt utstyr og gode priser tør vi kalle oss et stalltips når du trenger profesjonell hjelp til renholdet!

Medarbeidere

Våre rutinerte medarbeidere gjør en høy innsats for enhver kunde, uansett oppdrag. De har gjennomgått de nødvendige kursene og har den fagkunnskapen som skal til for å utrette arbeidet på en effektiv og tilfredsstillende måte. Vi er alltid punktlige, og får stadig positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder i Elverum. Prøv oss du også!

Miljø

Kjernlis Renholdsvikarer ønsker å være en renholdsbedrift med en miljøvennlig profil, og er opptatt av å skåne miljøet mest mulig. Derfor bruker vi rengjøringsartikler med minimal miljøbelastning.

Garanti

Kjernlis Renholdsvikarer har som mål å være en kvalitetsstemplet renholdsbedrift, og ønsker at alle kunder skal være 100 prosent fornøyd med jobben vi gjør.

Kontakt oss for et uforpliktende prisoverslag i dag! Vårt virkeområde er hovedsakelig Elverum og omegn.