Vask og renhold for næringslivet i Elverum

Rene lokaler gir bedriften et løft!

Kjernlis Renholdsvikarer har solid erfaring i levering av renholdstjenester til næringslivet, og mange fornøyde bedrifter benytter seg av våre tjenester regelmessig.  

Et rent inngangsparti og smussfrie vinduer er viktige faktorer for et godt førsteinntrykk, og rene lokaler kan gi bedriften en ønsket profil.

Vi tar både faste oppdrag og enkeltstående spesialoppdrag for alle bedrifter i Elverum og omegn!

Regelmessig renhold

Daglig vask og renhold bevarer inventaret, gir et sunnere inneklima, bedre arbeidsmiljø og har en positiv innvirkning på trivselen. Ved å bruke våre tjenester kan du fokusere på viktigere ting enn støv i hyllene og kaffesøl på gulvet. 

Rene butikklokaler gjør at bedriften fremstår som ryddig og seriøs, og det kan være avgjørende for at kunden kommer tilbake. Regelmessig renhold utført av et profesjonelt firma kan derfor være lønnsomt for bedriften.

 Hele Elverum og omegn er vårt virkeområde. Kontakt oss for en avtale i dag! 

Spesialoppdrag

Flere renholdsoppgaver faller utenfor daglig rengjøring. Det kan være vinduspuss, hovedrengjøring og renhold etter brann- eller vannskade.

Vi har lang erfaring fra ulike tjenester innen vask og renhold, og tar også imot oppdrag fra borettslag, offentlige etater og institusjoner i Elverum. Vi utfører alle slags renholdtjenester, som trappevask, vindusvask og vask av inngangspartier.

Konkurransedyktige priser kombinert med effektiv, kvalitetssikker rengjøringsservice gjør at stadig flere bruker oss som sin faste samarbeidspartner til alle typer vask og renhold.

Renholdsplan

Fast renhold er sentralt for en trivelig arbeidsplass. Hvor ofte det er behov for renhold varierer fra bedrift til bedrift. Sammen med kunden kartlegger vi behovet, og kommer fram til en gunstig renholdsavtale spesialtilpasset bedriften og lokalene. 

Våre rutinerte ansatte er nøyaktige, effektive og profesjonelle. For å opprettholde den gode kvaliteten utfører vi stadig kontroller, slik at du kan være trygg på at du får kvalitetssikker rengjøring i henhold til fastsatt avtale. Du kan derfor trygt overlate vask og renhold av bedriften til oss!